Bug #1707

FLVScrubber3 'startAt' opton doesn't work on my server

Added by Anonymous over 6 years ago. Updated about 6 years ago.

Status:InvalidStart date:
Priority:NormalDue date:
Assignee:-% Done:

0%

Category:mod_flv_streaming
Target version:1.5.0
Missing in 1.5.x:

Description

Hi!
kudos for the grat work, to start by... ;-)
One problem: I can't get 'startAt' to work if the 'flv' video file is on a server other than yours... ;-) I tried with apache (2.2.8-1) and lighthttpd (1.4.19 ssl, with mod_flv_streaming), but no joy.

This is the running code (the .flv file is on your server) (sorry I had to replace 'http:' with httpCOLON'...):


<object id="FLVScrubber" width="450" height="253" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http//download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0">
 <param name="movie" value="httpCOLON//ks.koinesistemi.it/flv/FLVScrubber.swf"/>
 <param name="bgcolor" value="#000000"/>
 <param name="allowScriptAccess" value="always"/>
 <param name="allowFullScreen" value="true"/>
 <param name="flashVars" value="file=httpCOLON//www.nibbler.at/republicofideas.flv&autoStart=true&startAt=30&previewImage=httpCOLON//ks.koinesistemi.it/flv/ks.png"/>
 <embed src="httpCOLON//ks.koinesistemi.it/flv/FLVScrubber.swf" bgcolor="#000000" width="450" height="253" name="FLVScrubber" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" flashVars="file=httpCOLON//www.nibbler.at/republicofideas.flv&autoStart=true&startAt=30&previewImage=httpCOLON//ks.koinesistemi.it/flv/ks.png" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="httpCOLON//www.adobe.com/go/getflashplayer"></object>

, and this is the code that doesn't start at the requested position (the .flv file is on my server):


<object id="FLVScrubber" width="450" height="253" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="httpCOLON//download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0">
 <param name="movie" value="httpCOLON//ks.koinesistemi.it/flv/FLVScrubber.swf"/>
 <param name="bgcolor" value="#000000"/>
 <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain"/>
 <param name="allowFullScreen" value="true"/>
 <param name="flashVars" value="file=httpCOLON//ks.koinesistemi.it/flv/republicofideas.flv&autoStart=true&startAt=30&previewImage=httpCOLON//ks.koinesistemi.it/flv/ks.png"/>
 <embed src="httpCOLON//ks.koinesistemi.it/flv/FLVScrubber.swf" bgcolor="#000000" width="450" height="253" name="FLVScrubber" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" flashVars="file=httpCOLON//ks.koinesistemi.it/flv/republicofideas.flv&autoStart=true&startAt=30&previewImage=httpCOLON//ks.koinesistemi.it/flv/ks.png" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="httpCOLON//www.adobe.com/go/getflashplayer"></object>

The position bar in the player is grayed the same way in both the versions (starting from the 'startAt' position, towards the end), but the position cursor (and the movie playback) in the second version always starts from the beginning.

I always test with both IE and FF.
What do I miss ?
Do You have any suggestions ?
And, please point me to the right wiki if I'm off-topic, here... ;-)
Thank You in advance for your attention!

Marcoilnumerouno

-- marcosolari

History

#1 Updated by stbuehler about 6 years ago

  • Status changed from New to Fixed
  • Resolution set to invalid

#2 Updated by stbuehler about 6 years ago

  • Status changed from Fixed to Invalid

Also available in: Atom