General

Profile

Wido

  • Login: Wido
  • Registered on: 2021-05-01
  • Last connection: 2021-06-10

Issues

open closed Total
Assigned issues 0 0 0
Reported issues 0 0 0

Activity

2021-06-10

01:29 Lighttpd Support: RE: FastCGI mod error on start - spawning gw failed
I have found solution here [[https://serverfault.com/questions/120233/how-to-configure-fastcgi-to-work-with-ligttpd-i... Wido
01:21 Lighttpd Support: [Solved] FastCGI mod error on start - spawning gw failed
... Wido

2021-05-02

10:04 Lighttpd Support: RE: "trap: ERR: bad trap" running autogen.sh
Hi!
Could you explain this behavior?
Wido

2021-05-01

12:59 Lighttpd Support: RE: "trap: ERR: bad trap" running autogen.sh
But service is not recognized:
systemctl status lighttpd
Unit lighttpd.service could not be found.
Wido
12:55 Lighttpd Support: RE: "trap: ERR: bad trap" running autogen.sh
Now, I can get version:
lighttpd --version
lighttpd: invalid option -- '-'
*lighttpd/1.4.59* - a light and fast ...
Wido
12:54 Lighttpd Support: RE: "trap: ERR: bad trap" running autogen.sh
Is there any problem?... Wido
12:51 Lighttpd Support: RE: "trap: ERR: bad trap" running autogen.sh
Thank you!
This helped:
[[https://askubuntu.com/questions/1235737/cant-install-libpcre3-dev-on-ubuntu-20-04-focal]]...
Wido
12:43 Lighttpd Support: RE: "trap: ERR: bad trap" running autogen.sh
P.S.... Wido
12:37 Lighttpd Support: "trap: ERR: bad trap" running autogen.sh
Hello!
I am using Linux Mint 20.1 and started ./autogen.sh from lighttpd-1.4.59.tar.xz. I got this message:...
Wido

Also available in: Atom