Project

General

Profile

Bug #2545

HTTP 413 - request entity too large

Added by mariannaf about 6 years ago. Updated about 4 years ago.

Status:
Missing Feedback
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
-
Start date:
2014-01-15
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Missing in 1.5.x:
No

Description

Hello,

I'm working with lighttpd 1.4.32.
Sometimes, file(30MB)failed to be uploaded. Closing browser and open another different one may help.
I checked over the Google many possible solutions to this problem but nothing helped.
Lighttpd and php config file are configured properly in order to allow file uploading.
And as was told, such failure happens sometimes.

Thanks in advance, Mariann


Files

epeg1000e.conf (2.37 KB) epeg1000e.conf mariannaf, 2014-01-15 10:37
php.ini (48.9 KB) php.ini mariannaf, 2014-01-15 10:37

Related issues

Copied to Bug #2548: cannot build statically compiled lighttpdFixed2014-01-15

Actions
#1

Updated by mariannaf about 6 years ago

Hello,

Is there any progress in this problem?

Thank you in advance, Marianna

#2

Updated by darix about 6 years ago

check your error log. in cases of 413 it should log something.

#3

Updated by gstrauss about 4 years ago

I am not familiar with mod_optibase (seen in the attached epeg1000e.conf)

This ticket should probably be closed with Missing Feedback.

Is this still an issue? If so, please re-open ticket and try to provide some additional info from the logs. Thanks.

#4

Updated by mariannaf about 4 years ago

Dear Lighttpd support,

The issue is still open in our site but it happen now very-very rare.
Our Product Manager removed the priority of the bug, thus I stopped to handle it.
Please, close the ticket for now. In case of bug escalation, I’ll re-learn the issue and will re-open the ticket if required.
Thank you in advance

#5

Updated by gstrauss about 4 years ago

Thanks for the quick update! If this does eventually bubble up in priority for you, please see if the problem still occurs with the latest release of lighttpd, which is lighttpd 1.4.39 at the time I am writing this. Thanks.

#6

Updated by stbuehler about 4 years ago

  • Status changed from New to Missing Feedback
  • Target version deleted (1.4.x)

Also available in: Atom